Samenwerkingen

Onder mama's

Als kinderdiëtiste is het mijn missie om kinderen op een gezonde manier te laten opgroeien, hun vertrouwen te geven in hun lichaam én een gezonde relatie met voeding te laten ontwikkelen. Samen eten is een moment van verbinding en dat is iets dat ik elk gezin toewens.

Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van het expertenteam voor ‘Onder Mama’s’. Onder Mama’s is hét mamaplatform van kinderwens tot en met kindertijd. Het is een warme community voor aanstaande én ervaren mama’s.

Als kinderdiëtiste heb ik veel ervaring met het begeleiden van ouders en kinderen bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten. Ik weet dat het opvoeden van kinderen soms een uitdaging kan zijn, laat staan als het gaat om voeding. Daarom vind ik het zo belangrijk om mijn kennis te delen. Iedereen heeft recht op leuke en gezellige maaltijdmomenten met het hele gezin.

Als deel van het expertenteam geef ik advies rond alles wat met gezonde voeding voor kinderen te maken heeft. Als expert in selectief eetgedrag bij jonge kinderen zorg ik dat strijdbijl aan tafel begraven wordt. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van het team, omdat het me de kans geeft om mijn kennis en expertise te delen met een groter publiek.

Voorstelling Onder mama's social media scroll 2