Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Ann. Ik ben getrouwd, dogmom, heb 2 zoontjes en ben erkend diëtiste. Lekker eten, gemakkelijke recepten met veel kleuren & geuren zijn helemaal mijn ding. 

Ouders en kinderen helpen, ondersteunen en begeleiden om gezond op te groeien is mijn missie. Ik geef jou als ouder praktische tips, advies en handvaten om het eten samen met jouw jonge kinderen leuk en gezellig te maken. Ik garandeer jou steeds wetenschappelijk onderbouwd advies. 

Heb je een kindje met selectief eetgedrag? Zijn de tafelmomenten echt niet meer gezellig? Heb je het gevoel dat je kindje niet goed een en alles errond een strijd is? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Heb je begeleiding nodig omwille van een aandoening of ziekte? Dan ben ik als diëtiste de deskundige bij uitstek om je te adviseren. Samen met jou leer ik je concrete tips & trics om hiermee om te gaan en om ervoor te zorgen dat de klachten verminderen. 

 

Naast voeding- en bewegingsadvies geef ik (online) workshops rond allerhande thema’s: van snelle gezonde maaltijden tot gezonde keuzes maken in de winkel. 

Aan de AP-Hogeschool studeerde ik af als diëtiste. Ik ga gepassioneerd en enthousiast te werk. Ik ben lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en door het RIZIV erkend. Dankzij regelmatige bijscholingen blijf ik steeds up-to-date.